Uitslag masters 3 november 2007 in Eindhoven

Zaterdag 3 november hebben 4 masters deelgenomen aan een masterwedstrijd in Eindhoven. De 5e wedstrijd in de strijd om de Zuidelijke Cirkel klassementen werd niet in zwemstadion de Tongelreep maar in het bad bij de Technische Universiteit gezwommen.

Er werd gestart met een estafette over 4 x 50 meter vrije slag. Sandra Schellekens, Marios vd Bersselaar, Arno van Os en Frank Hovenier zwommen een halve seconde onder hun inschrijftijd en verbeterden tevens het clubrecord én masterrecord met ruim vier seconden.

Daarna volgde de 25 meter rugslag. Frank en Sandra behaalden beiden de eerste plaats, waarbij Sandra ook nog een halve seconde van haar pr en masterrecord (20+) afzwom. Op de 50 vlinder dook Frank voor het eerst onder de 31 seconden. Zijn oude toptijd was al bijna twee jaar oud, maar in Eindhoven verbeterde hij zich met precies een halve seconde. Op de 25 vrij was er wederom een persoonlijk record en masterrecord (20+) voor Frank, maar nu slechts van 0.02 seconde. Arno zwom deze afstand voor het eerst in een officiële wedstrijd, hij en Marios zwommen beiden een masterrecord in hun leeftijdscategorie (40+ en 50+). Ook op de 25 school debuteerde Arno in een nieuw masterrecord. Op de 50 vrij was hij ruim een seconde sneller dan 1,5 maand geleden in Etten-Leur tijdens de vierde wedstrijd in de Zuidelijke Cirkel. Als laatste stond de 800 vrij op het programma, waarbij Sandra boven haar persoonlijke record zwom, maar wel een nieuw masterrecord vestigde.

Uitslag en tussenstand klassementen


Terug naar 'uitslagen wedstrijdzwemmen'